This website uses cookies to offer you information and services in line with your preferences.
By closing this banner, scrolling down the page or clicking on any item in it you are accepting the use of cookies.
To hide this message click here.
If you want to find out more about our cookies please click here.

Find recipes

Find the perfect recipe for you


Wheat free
Wheat free
Lactose free
Lactose free
Palm oil free
Palm oil free
Soy free
Soy free
Egg free
Egg free
Dyes and preservatives free
Dyes and preservatives free
Low in fat
Low in fat
Low in salt
Low in salt
Low in sugar
Low in sugar
Enrich with Beta-glucans
Enrich with Beta-glucans
High in fibres
High in fibres
Enriched with Vitamins and Iron
Enriched with Vitamins and Iron
Enriched with B12
Enriched with B12
Enriched with Omega 3 and Omega 6
Enriched with Omega 3 and Omega 6

Biscotti rustici con frutta candita
|

Per chi ama i corn flakes ma non ha tempo in cucina. Una ricetta semplice e veloce da preparare.

45
min.

Total Time

6

Servings

Gluten free

STEP 1

Montare a crema il burro a temperatura ambiente con lo zucchero, aggiungere le uova e amalgamare bene gli ingredienti.

STEP 2

In un recipiente mescolare la farina con il lievito. Setacciare a poco a poco la farina unendola al composto di uova e burro; aggiungere la frutta candita scelta. L'impasto ottenuto deve essere piuttosto compatto.

STEP 3

Con l'aiuto di due cucchiai, prendere una piccola cucchiaiata di impasto e passarlo nei corn flakes senza glutine affinché risulti ben ricoperto. Continuare così fino a esaurire l'impasto.

STEP 4

Disporre i biscotti su una placca ricoperta con carta da forno, distanziando bene i biscotti l'uno dall'altro perché raddoppieranno il loro volume iniziale. Cuocere a 180° nella parte media del forno per 15 minuti ca. finché non risulteranno ben dorati. Servite subito.

Test your cooking skills

— BECOME OUR CHEF FOR ONE DAY —

1

Armonie croccanti con scaglie di cocco

Piccole poesie dolci e croccanti da assaporare con una tazza di té fumante. Un piccolo dessert, ideale per un pomeriggio con gli amici.

40
min.

Total Time

8

Servings

Gluten free




Follow us

— SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER TO STAY CONNECTED —

Sign up for Molino Nicoli newsletter to receive special offers, and be the first to hear about new flavors, recipes and more. 

Your information will not be shared with any 3rd parties.

I agree to the Privacy Policy
x

Attention!

Error

x

Attention!

Error