This website uses cookies to offer you information and services in line with your preferences.
By closing this banner, scrolling down the page or clicking on any item in it you are accepting the use of cookies.
To hide this message click here.
If you want to find out more about our cookies please click here.

Find recipes

Find the perfect recipe for you


Wheat free
Wheat free
Lactose free
Lactose free
Palm oil free
Palm oil free
Soy free
Soy free
Egg free
Egg free
Dyes and preservatives free
Dyes and preservatives free
Low in fat
Low in fat
Low in salt
Low in salt
Low in sugar
Low in sugar
Enrich with Beta-glucans
Enrich with Beta-glucans
High in fibres
High in fibres
Enriched with Vitamins and Iron
Enriched with Vitamins and Iron
Enriched with B12
Enriched with B12
Enriched with Omega 3 and Omega 6
Enriched with Omega 3 and Omega 6

Bocconcini di patate dolci
|

Ottimi appetizer o come gustoso accompagnamento per un piatto di carne. Siamo sicuri: un bocconcino tirerà l'altro.

45
min.

Total Time

6

Servings

Gluten free

STEP 1

Sbucciare le patate dolci, tagliarle a pezzi e cuocerle in una pentola capiente salata fino a che non saranno morbide.

STEP 2

Schiacciare le patate dolci in una ciotola capiente, unire l'uovo, il burro, il parmigiano grattuggiato, la ricotta e il prezzemolo tritato. Aggiustare di sale e pepe. Riporre l'impasto in frigorifero per almeno 30 minuti.

STEP 3

Riprendere l'impasto, formando delle polpette e passarle nella farina di mais tostato. Distribuire le polpette su una pirofila coperta di carta forno, ungerle con un po' di burro. Cuocere in forno preriscaldato per 15-20 minuti a 200°.

Test your cooking skills

— BECOME OUR CHEF FOR ONE DAY —

1

Polpette di pesce spada

I bambini sono i più reticenti a mangiare il pesce, gli adulti spingono nella direzione opposta. Siamo certi che questa ricetta metterà tutti d'accordo. 

90
min.

Total Time

4

Servings

Gluten free

0

Bocconcini di albicocche, datteri e mandorle

Per una pausa gustosa, per un momento di dolcezza. Piccoli tricks vegani da accompagnare a una tazza di te o caffè.

85
min.

Total Time

6

Servings

Gluten free

2

Polpette di melanzane vegane

Una ricetta gustosa, semplice, per tutti gli amici vegani. Da provare!

30
min.

Total Time

2

Servings

Gluten free




Follow us

— SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER TO STAY CONNECTED —

Sign up for Molino Nicoli newsletter to receive special offers, and be the first to hear about new flavors, recipes and more. 

Your information will not be shared with any 3rd parties.

I agree to the Privacy Policy
x

Attention!

Error

x

Attention!

Error