This website uses cookies to offer you information and services in line with your preferences.
By closing this banner, scrolling down the page or clicking on any item in it you are accepting the use of cookies.
To hide this message click here.
If you want to find out more about our cookies please click here.

Find recipes

Find the perfect recipe for you


Wheat free
Wheat free
Lactose free
Lactose free
Palm oil free
Palm oil free
Soy free
Soy free
Egg free
Egg free
Dyes and preservatives free
Dyes and preservatives free
Low in fat
Low in fat
Low in salt
Low in salt
Low in sugar
Low in sugar
Enrich with Beta-glucans
Enrich with Beta-glucans
High in fibres
High in fibres
Enriched with Vitamins and Iron
Enriched with Vitamins and Iron
Enriched with B12
Enriched with B12
Enriched with Omega 3 and Omega 6
Enriched with Omega 3 and Omega 6

Petto di pollo con impanatura croccante
|

Uno dei piatti più amati dai bambini. L'impanatura di corn flakes biologica dona ai petti di pollo un "mordente" del tutto particolare.

25
min.

Total Time

4

Servings

Gluten free

STEP 1

Tritare i Corn Flakes con le arachidi in un mixer. In una ciotola unire il parmigiano reggiano, il prezzemolo tritato con il composto di corn flakes e le arachidi. Aggiustare di sale e pepe. Sbattere le uova in una ciotola di vetro, aggiustare di sale e pepe.

STEP 2

Impanare le fettine di petto di pollo immergendole nelle uova, e poi nel composto grossolano di corn flakes, arachidi e formaggio, pressando affinchè la panatura aderisca bene alla carne.

STEP 3

Scaldare in una padella l’olio di semi, far friggere le cotolette per 6/7 minuti, girandole a metà cottura. Le fettine dovranno risultare ben cotte e dorate per poter essere servite.

Test your cooking skills

— BECOME OUR CHEF FOR ONE DAY —

4

Scones di sua Maestà

La tradizione inglese del té delle cinque in tutta la sua poesia gustativa con le delicatessen di Sua Maestà. 

30
min.

Total Time

6

Servings

Traditional




Follow us

— SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER TO STAY CONNECTED —

Sign up for Molino Nicoli newsletter to receive special offers, and be the first to hear about new flavors, recipes and more. 

Your information will not be shared with any 3rd parties.

I agree to the Privacy Policy
x

Attention!

Error

x

Attention!

Error